- تغذیه برای تولید مطلوب، کنترل کیفیت جیره شترمرغ بسیار مهم است. برای سلامتی و تولید مطلوب، جیره باید متعادل و عاری از آلودگی های باکتریایی، سموم و عوامل ضد تغذیه ای ۱” باشد. سموم قارچی مانند آفلاتوکسین، اوکراتوکسین و T2 توکسین و عوامل ضد تغذیه ای مانند مهارکننده های تریپسین، ریسین”، گوسیپول”، گورگام ” و نیمبیدین” ” اثرات زیان آوری روی اندام های حیاتی مانند کبد، کلیه ها، ریه ها و روده می گذارند.
عوامل ضد تغذیه ای باعث کاهش هضم غذا، کاهش جذب مواد مغذی، کاهش مقاومت بدن و تضعیف سیستم ایمنی می شوند. جیره باید در حد کافی حاوی تمامی مواد مغذی با توجه به نوع و گونه پرنده باشد. تغذیه دارای محدودیتهای غیر قابل اجتناب است. تفاوت در کیفیت مواد اولیه یک نکته مهم است زیرا اکثر مواد تشکیل دهنده جیره” تولیدات کشاورزی هستند و از منابع متفاوتی تهیه می شوند. نوسان قیمت، تولیدکنندگان را مجبور می کند که فرمول جیره را تغییر دهند که به نوبه خود کیفیت جیره را تحت تاثیر قرار میدهد.
Tell:09132098516
Dr.Zamani
Ostrich breeder consulting
ثبت نظرات
درباره این سایت