مشاور پرورش شنرمرغ

 

کنجاله سویا


سویا دارای 2550 انرژی و 44 یا 48 % پروتئین می باشد . سویا جزء موادی است که برای تأمین پروتئین ازآن استفاده می شود.سویا دارای عامل محدود کننده تریپسین است که موجب متوقف شدن تجزیه پروتئین ها می شود وجود آن علاوه بر کاهش رشد و تولید تخم مرغ با بزرگ شدن پانکراس مشخص می باشد.البته این عامل درطی فرایند حرارتی برای روغن کشی ازسویا ازبین میرود.
تنهاعاملی که باعث تغییرارزش سویا می شود حرارت است که بدوصورت over heat و under heat می باشد(واکنش میلارد یا قهوه ای شدن)که دراین حالت بایدبه جیره لیزین اضافه نمود(سویا سوخته).

آموزش پرورش شترمرغ

 

در زمان استفاده ذرت با سویا ، متیونین اولین ولیزین دومین اسید آمینه محدود کننده است .
سویا بخاطرالیگوساکاریدهایش ایجاد رطوبت می کند و ممکن است در طیوری که مدت زمان زیادی نگهداری می شوند زخمهایی در کف پا (( food pad lesions ایجاد گردد .

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

 

 


مشخصات

آخرین جستجو ها