مشاور پرورش شترمرغ

 

 

سالن نگهداری جوجه ها را از چند ساعت قبل آماده کرده و دمای اتاق را روی ۳۲درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در هنگام انتقال از دستگاه به اتاق ناف جوجه ها را با اسپری آنتی بیوتیک ضد عفونی کنید.ناف جوجه ها مستقیما با کیسه زرده در ارتباط است و عفونت کیسه زرده عامل اصلی مرگ و میر جوجه هاست.
اگر سیستم های گرمایشی شما نمی تواند دمای مورد نیاز را تأمین کند می توانید از لامپ های گرم کننده مادون قرمز)استفاده کنید.(ترجیحا تا دو هفتگی ازین لامپ ها استفاده کنید)
در ۲۴ساعت اول جوجه ها به غدا احتیاج ندارند اما پس از ۲۴ساعت به تعداد کافی دانخوری و آبخوری در اختیارشان بگذارید.شما میتوانید در یک فضای ۲۰متری،۲۰جوجه ۱ تا۷ روزه نگهداری کنید.برای احتیاط بیش از ۲۰پرنده را کنار هم نگهداری نکنید و از جابه‌جا کردن آنها بپرهیزید.در ماه اول جوجه ها تقریبا روزی یک سانتی متر رشد می کنند و باید به نسبت فضای آنها را افزایش داد.جوجه شترمرغ ها تا دوماهگی خیلی حساس اند و باید مرتب از آنها سرکشی کرد.از عوامل مرگ و میر جوجه ها در ماه های اول میتوان اشاره کرد به تراکم بالای پرندگان،نوسانات دمایی،گرما،سرما،سر و صدا وایجاد ترس،بالانس نبودن جیره غذایی و.
این عوامل استرس زا گاهی باعث خوردن اجسام درشت مثل سنگ و چوب و یا مدفوع خواری می‌شود و بیماری های ناشی از آن باعث مرگ و میر پرندگان می‌شود. درصورت مشاهده هرگونه بیماری سریعا پرنده بیمار را از گله جدا کرده و از دامپزشک کمک بگیرید.
واکسیناسیون را به دقت و در زمان معین انجام دهید.واکسیناسیون برای واحد های دارای مجوز اامی است.

مشاور پرورش شترمرغ

 


در دو هفته‌ی اول می‌توانید

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها